AANGEPASTE SITUATIE EN LOCATIES IN VERBAND MET COVID-19
Wij verzoeken u om, i.v.m. besmettingsgevaar, niet zonder afspraak de huisarts of huisartsenpost te bezoeken.
Om besmettingsgevaar te voorkomen, zullen wij u afhankelijk van uw zorgvraag verwijzen naar een andere locatie dan u gewend bent. In alle gevallen dient u te bellen met de huisartsenpost (085) 773 11 00. De triagist zal u aan de telefoon verwijzen naar de juiste locatie.

HUISARTSENPOST VOOR COVID-19
Indien u vermoedelijk besmet bent met het coronavirus, wordt u gezien op onze locatie aan de Maatweg 3 te Amersfoort. Volgt u de aanwijzingen m.b.t. parkeren en binnenkomst op de locatie.

HUISARSTENPOST VOOR NIET COVID 19 PATIENTEN
Indien u naar de huisartsenpost moet komen voor overige zorgvragen, wordt u gezien op onze tijdelijke locatie bij Quin Dokters, Heideweg 244 te Amersfoort/Vathorst.

Parkeren :   U kunt parkeren bij de Karwei, Euroweg 97 te Amersfoort/Vathorst. Vanaf het parkeerterrein loopt u richting de rotonde en slaat u rechtsaf.

BEREIKBAARHEID
We vragen u de huisartsenpost alleen te bellen met spoedeisende vragen, zodat wij goed beschikbaar blijven voor patiënten die direct zorg nodig hebben. De wachttijden aan de telefoon kunnen langer zijn dan u gewend bent.

Voor niet spoedeisende vragen over het coronavirus verwijzen wij naar de volgende websites voor de meest actuele informatie:

Thuisarts.nl
RIVM

U kunt ook bellen met het landelijke informatienummer 0800 1351.
Vermoedt u dat u besmet bent met het coronavirus? Neemt u dan telefonisch contact op met uw huisarts of buiten kantoortijden met de huisartsenpost bij voorkeur via www.spreekuur.nu en anders via nummer (085) 773 11 00.