Physician Assistant/Verpleegkundig Specialist Huisartsenpost Eemland 12 uur/week

DE ORGANISATIE

Huisartsenpost Eemland is een onderdeel van de organisatie Huisartsen Eemland. Dit is een initiatief van alle huisartsen uit de regio Eemland, verenigd in de coöperatie HCE (Huisartsen Coöperatie Eemland U.A). Wij zijn de regionale huisartsenorganisatie die de huisartsen in de regio Eemland faciliteert bij het uitvoeren van huisartsenzorg. Er zijn ruim 180 huisartsenpraktijken en bijna 100 medewerkers aan onze organisatie verbonden.
De Spoedzorg in Amersfoort is georganiseerd in het Meander Medisch Centrum en bestaat uit de Spoedeisende Hulp en de huisartsenpost (HAP) van Huisartsen Eemland. Hierdoor hebben de inwoners van Amersfoort en omstreken (ongeveer 380.000 inwoners) één toegangspoort tot acute huisartsen- en ziekenhuiszorg. Vanaf 2022 vindt een intensivering plaats in de samenwerking door het vormen van een gezamenlijk spoedplein.
Het team van de HAP bestaat uit o.a. huisartsen, waarnemers, triagisten, eerstelijns- verpleegkundigen, dokteresassistentes en chauffeurs. Samen zorgen we ervoor dat de inwoners die ’s avonds, ’s nachts of in het weekend met spoed medische hulp nodig hebben, goed worden geholpen.
Check onze website voor meer informatie: huisartseneemland.nl.

WIJ ZOEKEN

Een BIG-geregistreerde physician assistant (PA) of verpleegkundig specialist (VS) voor circa 2 diensten per week.
Je verricht zelfstandig huisartsgeneeskunde spreekuren op de huisartsenpost tijdens de diensten in de avond en het weekend. Je behandelt veelvoorkomende acute klachten binnen je eigen competentiegebied en supervisie door een dienstdoende huisarts is altijd laagdrempelig beschikbaar. De functie bevat individuele training ‘on the job’ door een ervaren huisartsopleider.

FUNCTIE EISEN
Je hebt relevante klinische ervaring opgedaan in de Spoedzorg en ziet het als uitdaging zelfstandig patiënten te behandelen. Je kan goed je eigen grenzen aangeven en vraagt tijdig supervisie.

De functie van PA/VS is nieuw in onze organisatie. Het huidige team van verpleegkundigen wordt aangevuld met PA/VS. Het team maakt samen een transitie door van een eigen spreekuur met een vast aantal spreekuurindicaties, naar meewerken in het gewone huisartsenspreekuur. Je bent flexibel en hebt gevoel voor groepsdynamiek. Het is een uitdaging voor je om mee te denken op welke manier de PA kan bijdragen aan het ontlasten van de huisartsen en aan de samenwerking met de spoedeisende hulp.

ONS AANBOD

Binnen de dynamische organisatie die Huisartsenpost Eemland is, kom je te werken in een prettige werksfeer met gedreven en gemotiveerde collega’s en een werkomgeving waarin persoonlijke inbreng en initiatieven nodig zijn en op prijs gesteld worden. We investeren voortdurend in innovatie en verbetering van de zorg die wij leveren.
Wij bieden een uitdagende baan met volop mogelijkheden om je verder te ontwikkelen. Inschaling vindt plaats conform de FWHZ in schaal 9 (€ 3.901,- en max € 4.985,- bruto per maand o.b.v. 38 uur). De trede waarin je geplaatst wordt is afhankelijk van opleiding en ervaring. Naast de uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden zoals de ANW-toeslagen van 30% in de avond, 50% tijdens het weekend en 60% voor de zaterdagnacht en de feestdagen, een eindejaarsuitkering van 7,5% (in 2023 zelfs 8,33%), reiskostenvergoeding is er aandacht voor scholing en persoonlijke ontwikkeling.

JOUW SOLLICITATIE

Jouw motivatie en cv kan rechtstreeks gestuurd worden naar HR@huisartseneemland.nl.
Voor aanvullende informatie betreft deze positie kun je contact opnemen met Jack Baaij, Medisch Manager via j.baaij@huisartseneemland.nl.

De sollicitatiegesprekken zullen plaatsvinden in week 40 en 41.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Vacature triagist

Vacature triagist

Huisartsen Eemland BV is de regionale huisartsenorganisatie voor Eemland en omstreken. Ons hoofdkantoor bevindt zich in Amersfoort. Huisartsenpost Eemland bevindt zich zowel in het Meander Medisch Centrum te Amersfoort als in het Zorg Coördinatie Centrum (ZCC) te Bilthoven, gevestigd in het METS Center.

De RAVU, GGZ en Huisartsenpost Eemland zijn een nieuwe samenwerking aangegaan om een ZCC te vormen voor de spoedzorg in de eerste lijn. Ook andere organisaties zullen later aansluiten bij het ZCC. Wij zijn op zoek naar enthousiaste collega’s die ons team willen komen versterken in zowel Meander Medisch Centrum als op het ZCC te Bilthoven!

Ben je maatschappelijk betrokken en wil je een bijdrage leveren aan de gezondheid en het welzijn van de burgers van de regio Eemland? Zie jij het als uitdaging om met meerdere ketenpartners in een nieuw te ontwikkelen centrum te gaan werken? Dan zijn wij op zoek naar JOU!

Klik hier voor de volledige vacaturetekst