Wij zijn op zoek naar nieuwe triagisten!

Laten we onszelf eerst even voorstellen…
Wij zijn Huisartsenpost Eemland, een jonge dynamische organisatie die verantwoordelijk is voor kwalitatief hoogstaande huisartsenzorg ’s avonds, ’s nachts en in de weekenden. De huisartsen uit de regio zijn aangesloten bij de Huisartsenpost Eemland. Zij worden bijgestaan door triagisten,  junior triagisten en eerstelijns verpleegkundigen.

Wie zoeken wij?
Omdat we ons team willen uitbreiden, zijn we continu op zoek naar nieuwe triagisten. Zie jij jezelf als een van onze nieuwe triagisten solliciteer dan!

Wat doe je als triagist?
Als triagist ondersteun je de organisatie bij het telefonisch beoordelen en verwerken van hulpvragen van patiënten en ondersteun je de huisarts bij voorkomende werkzaamheden en verrichtingen.
Je werkt in teamverband met gediplomeerde triagisten onder supervisie en verantwoording van dienstdoende huisartsen. Het werk wordt door alle betrokkenen als dynamisch, leerzaam, verantwoordelijk en dankbaar ervaren. Het functionerings- en beoordelingsbeleid heeft een coachend karakter.

De werkzaamheden vinden plaats in avond-, nacht-, en weekenduren waarbij de nadruk ligt op de weekenduren.

Salariëring is conform cao Huisartsenzorg.

Informatie
Solliciteren kan door je CV en motivatiebrief te sturen aan het managementteam van de HAP, g.debruin@huisartseneemland.nl of t.volk@huisartseneemland.nl.

Voor meer informatie kun je contact met ons opnemen via 0900-5552288.