Basisarts/ANIOS Huisartsenpost Eemland (BIG-geregistreerd) voor 12-16 uur/week

De organisatie
Huisartsenpost Eemland is een onderdeel van de organisatie Huisartsen Eemland. Dit is een initiatief van alle huisartsen uit de regio Eemland, verenigd in de coöperatie HCE (Huisartsen Coöperatie Eemland U.A). Wij zijn de regionale huisartsenorganisatie die huisartsen in de regio Eemland faciliteert bij het uitvoeren van huisartsenzorg. Er zijn ruim 180 huisartsen en bijna 100 medewerkers aan onze organisatie verbonden.
De spoedzorg in Amersfoort bestaat uit de Spoedeisende Hulp van Meander Medisch Centrum en de huisartsenpost (HAP) van Huisartsen Eemland. De triage voor de huisartsenpost wordt centraal georganiseerd vanuit Meander Medisch Centrum te Amersfoort. Hierdoor hebben de inwoners van Amersfoort en omstreken (ongeveer 380.000 inwoners) één toegangspoort tot acute huisartsen- en ziekenhuiszorg. Vanaf 2022 vindt een intensivering plaats in de samenwerking door het vormen van een gezamenlijk spoedplein.
Het team van de HAP bestaat uit o.a. huisartsen, waarnemers, triagisten, eerstelijnsverpleegkundigen, dokteresassistentes en chauffeurs. Vanuit de verschillende locaties zorgen zij er samen voor dat de inwoners die ’s avonds, ’s nachts of in het weekend met spoed medische hulp nodig hebben, goed worden geholpen. Check onze website voor meer informatie: huisartseneemland.nl.

Wij zoeken
Een basisarts (ANIOS) met affiniteit voor de huisartsenspoedzorg, voor circa 2 diensten per week.
Basisartsen die deze innovatieve functie vervullen hebben een eigen spreekuur en verlenen tijdens hun dienst in de avonduren en in het weekend laagcomplexe huisartsgeneeskundige zorg op geprotocolleerde basis. Ze behandelen zelfstandig een aantal veelvoorkomende acute klachten binnen een vastgesteld kader en ontlasten daarmee de huisartsen. De functie valt onder de supervisie van de dienstdoende huisartsen.

Functie eisen
Je hebt relevante klinische ervaring opgedaan in de spoedzorg en ziet het als uitdaging zelfstandig patiënten te behandelen. Je kan goed je eigen grenzen aangeven en vraagt tijdig supervisie.

De functie van basisarts is nieuw in onze organisatie. Het huidige team van verpleegkundigen wordt aangevuld met basisartsen, een physician assistant of een verpleegkundig specialist. Het team maakt samen een transitie door van een eigen spreekuur met een vast aantal spreekuurindicaties, naar meewerken in het gewone huisartsenspreekuur. Je bent flexibel, hebt gevoel voor groepsdynamiek. Het is een uitdaging voor je om mee te denken op welke manier je kan bijdragen aan het ontlasten van huisartsen en de samenwerking met de spoedeisende hulp. De ervaring die je opdoet als basisarts op een huisartsenpost is een goede voorbereiding op de opleiding tot huisarts.

Ons aanbod
Binnen de dynamische organisatie die Huisartsenpost Eemland is, kom je te werken in een prettige werksfeer met gedreven en gemotiveerde collega’s en een werkomgeving waarin persoonlijke inbreng en initiatieven nodig zijn en op prijs gesteld worden. We investeren voortdurend in innovatie en verbetering van de zorg die wij leveren.
Wij bieden een uitdagende baan voor minimaal 12 uur per week met volop mogelijkheden om je verder te ontwikkelen. Inschaling vindt plaats conform de FWHZ in schaal 9 (€ 3.787,- en max € 4.893,- bruto per maand o.b.v. 38 uur). De trede waarin je geplaatst wordt is afhankelijk van opleiding en ervaring. Naast de uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden zoals de ANW-toeslagen van 30% in de avond, 50% tijdens het weekend en 60% voor de zaterdagnacht en de feestdagen, een eindejaarsuitkering van 7,5% (in 2023 zelfs 8,33%), reiskostenvergoeding is er aandacht voor scholing en persoonlijke ontwikkeling.

Jouw sollicitatie
Jouw motivatie en cv kan rechtstreeks gestuurd worden naar HR@huisartseneemland.nl.
Voor aanvullende informatie betreffende deze positie kun je contact opnemen met Jack Baaij, medisch manager spoedzorg via j.baaij@huisartseneemland.nl.

De sollicitatiegesprekken zullen plaatsvinden in week 20 en 21.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.